fbpx
  • Laagste prijs
  • Leverancier VEKA
  • Hoge kwaliteit
  • Milieuvriendelijk
  • Vakmanschap
  • Top service

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen van AV Kozijnen

Wilt u uw woning voorzien van nieuwe kunststof kozijnen? Maak dan kennis met AV Kozijnen! AV Kozijnen is een onderdeel van Hooli Kozijnen in Den Bosch en wij zijn specialist op het gebied van aluminium en kunststof kozijnen en deuren. Tevens kunt u bij ons terecht voor aanverwante producten zoals vensterbanken, zonweringen, rolluiken, ventilatieroosters, bekledingsmaterialen en kunststof daken. Wanneer u ons inschakelt voor het leveren en plaatsen van kozijnen, kunt u rekenen op een korte levertijd en lange garantieperiodes. Wij zijn leverancier van echte VEKA kozijnen, wiens kozijnen van uitstekende kwaliteit zijn. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden op het gebied van kunststof kozijnen? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch!

De voordelen van AV Kozijnen

Kiest u voor de kunststof kozijnen van AV Kozijnen? Dan kunt u het volgende verwachten:
De laagste prijs
Milieuvriendelijkheid
Hoge kwaliteit
Vakmanschap
Een top service

Voor meer informatie over onze producten en de levering en plaatsing van uw kozijnen, neemt u contact met ons op. Daarnaast nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Den Bosch.

Kunststof kozijnen

kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

Kunststof is in Nederland een van de meest gebruikte materialen voor kozijnen. Kunststof kozijnen zijn voor het grootste gedeelte vervaardigd uit PVC, een veelgebruikte thermoplast. Kunststof of PVC biedt als materiaal voor kozijnen veel voordelen. Ze zijn bijvoorbeeld vochtwerend en zullen in de loop der jaren niet gaan rotten. Daarnaast kunt u met kunststof kozijnen in combinatie met dubbel glas heel goed de warmte in uw huis vasthouden. Dit scheelt behoorlijk wat stookkosten. Tot slot zijn kozijnen van dit materiaal ook geluiddempend, onderhoudsvrij en recyclebaar. Wilt u meer te weten komen over onze kozijnen? Kom dan langs in onze showroom in Den Bosch.

VEKA kozijnen

AV Kozijnen is een officiële leverancier van VEKA kozijnen. VEKA ontwikkelt en produceert profielsystemen van hoogstaande kwaliteit. De VEKA producten voldoen aan de RAL-klasse A, de hoogste kwaliteitsstandaard voor kozijnprofielen die gelden in Duitsland. Daarnaast zijn ze bij VEKA altijd bezig met de doorontwikkeling van hun profieltechnologie. De ontwikkeling van de VEKA profielen heeft ook aanzienlijk bijgedragen aan de goede naam die kunststof kozijnen vandaag de dag heeft.

Toelichting

6 kamer profiel met een inbouw diepte van 90 mm, biedt een thermische isolatie van het hoogste niveau. Met een maximale breedte van beglazing 50 mm is dit voldoende voor tripleglas. De aan de buitenzijde liggende profielen zijn voorzien van een extra isolatiekamer. De afdichtrubbers zorgen voor een optimale aansluiting en afdichting van het raam in het kunststof kozijn. Hierdoor kan geen tocht, vocht of warmte door het kozijn van uw woning in Den Bosch en omgeving heen komen.

Om de levensduur van de kunststof kozijnen te verbeteren is er een staal versterkte inlage wat zorgt voor een versterkte binnenruimte en een stabiel kozijn. Het klassieke ontwerp, met neutrale externe contouren past nagenoeg bij elke woning. Tevens zijn de profielen geschikt voor het buigen van bogen.

Zone kunststof kozijnen hebben een lage profiel hoogte van slechts 118 mm voor een maximale raamgrote en dus optimale lichtdoorlatendheid. Doormiddel van specifieke bevestigingsfittingen wordt het kozijn in de muur vast gezet. De kunststof kozijnen van AV Kozijnen in Den Bosch zijn geschikt voor bevestiging van extra hang en sluitwerk door een vergroot stalen frame. Geschikt voor hetzelfde hang en sluitwerk als de 70 mm Veka profielen. Er is geen speciaal beslag nodig.

Bij de ontwikkeling van de Clima Star kozijnen heeft men de nadruk gelegd om zoveel mogelijk uitwisselbaarheid te behouden met andere Veka systemen. Door het toepassen van dezelfde stalen versterking, afdichting en profielbasis heeft men een optimaal passende uitwisseling verkregen. Door onze insteekbeveiliging van 13 mm heeft het kozijn een betere bescherming verkregen tegen het lichten of verwijderen van de ramen. Makkelijk te reinigen oppervlak dat geen onderhoud behoeft. De ramen zitten met een diepte van 24 mm in de sponning dat het veel moeilijker maakt om het raam te lichten en vergroot de inbraakwerendheid.

kunststof kozijnen

Montage van de kunststof kozijnen

AV Kozijnen produceert in eigen beheer alle ramen, deuren, kozijnen en schuifconstructies met een geavanceerd machinepark en uitstekende vakmensen. AV Kozijnen staat garant voor de levering en lange levensduur. De installatie en oplevering wordt uitgevoerd door ervaren monteurs die oog hebben voor detail en pas vertrekken als u helemaal tevreden bent. Zo worden er, in overleg met u, daar waar nodig vensterbanken geplaatst en afgewerkt op de manier die overeengekomen is. Voor al deze producten en de montages van deze producten geld een garantieperiode van 10 jaar.
Voor alle bijkomende producten, zoals hang- en sluitwerk, rolluiken, zonweringen en ventilatie roosters, geproduceerd door gerenommeerde fabriekanten en geplaatst door onze eigen monteurs hebben een garantie periode van 3 jaar. AV Kozijnen werken met geïnteresseerde enthousiaste medewerkers die erop getraind zijn u netjes en coulant te woord te staan. Bij ons bent u als klant op het gebied van kunststof kozijnen in Den Bosch en omstreken inderdaad nog die koning!

Maak een afspraak voor het kopen, plaatsen en monteren van kunststof kozijnen in Den Bosch en omgeving

Wilt u meer informatie over onze kunststof kozijnen in Den Bosch en omgeving? Wij willen u graag verder informeren. Bel naar 073-6898475 of mail naar info@av-kozijnen.nl. Tevens kunt u een bericht achterlaten via ons online contactformulier.

Wij komen niet alleen in Den Bosch, maar zijn ook regelmatig actief in Boxtel, Drunen, Hedel, Heesch, Oss, Rosmalen, Schijndel, Uden, Veghel, Vught, Waalwijk en Zaltbommel en omstreken.

Via deze weg maakt u eveneens uw vrijblijvende afspraak. Langskomen in onze showroom in Den Bosch is natuurlijk ook mogelijk. Wij willen u daar graag inspireren op het gebied van kunststof kozijnen.

Bekijk onze producten in de showroom