fbpx
  • Laagste prijs
  • Leverancier VEKA
  • Hoge kwaliteit
  • Milieuvriendelijk
  • Vakmanschap
  • Top service

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen van AV Kozijnen

Bent u in Den Bosch op zoek naar mooie kozijnen die duurzaam en makkelijk te onderhouden zijn? En wilt u hier bovendien niet te veel voor betalen? Dan bieden de aluminium kozijnen van AV Kozijnen de uitkomst! Wij bieden ze aan voor een zeer scherpe prijs. Met onze laagsteprijsgarantie zit u altijd goed! Neem contact met ons op of kom eens langs in onze mooie showroom in Den Bosch. Onze specialisten vertellen u alles over de mogelijkheden van aluminium kozijnen in uw woning. Voor nu informeren we u graag over de voordelen van aluminium kozijnen.

Aluminium kozijnen van avkozijnen

Waarom u kiest voor aluminium kozijnen

Kozijnen zijn in ontzettend veel soorten en maten te krijgen. Waarom zou u voor uw woning in Den Bosch nu juist voor aluminium kozijnen moeten kiezen? Wij hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet.

Aluminium kozijnen worden tijdens de productie voorzien van een extra beschermlaag. Omdat aluminium ook niet aangetast wordt door UV-straling zijn ze zeer bestendig tegen verschillende weersomstandigheden.
Aluminium kozijnen hoeft u niet te schilderen. Verf hecht namelijk niet aan het materiaal. Dit scheelt u weer heel wat tijd en kosten. De aluminium kozijnen zijn bovendien in vele kleuren verkrijgbaar.
De profielen van aluminium kozijnen zijn zeer sterk, wat betekent dat ze uitermate geschikt zijn wanneer uw woning in Den Bosch grote ramen heeft.
Ze zijn zeer makkelijk in het onderhoud. Tijdens het ramen lappen kunt u gemakkelijk de kozijnen meenemen. Omdat ze geen spleten krijgen kan vuil zich nergens opstapelen. Ook zijn krassen of deuken in aluminium kozijnen ontzettend gemakkelijk te repareren.
Aluminium kozijnen zijn erg duurzaam. Ze zijn zeer geschikt om te recyclen en hierbij gaat geen kwaliteit verloren. Het International Aluminium Institute schat zelfs in dat 75% van al het aluminium dat ooit geproduceerd werd nog steeds in gebruik is.

Service van AV Kozijnen in Den Bosch

Bij AV Kozijnen leveren we A-merken aluminium kozijnen. Hierdoor hebben we een breed assortiment aan profielen en zijn de aluminium kozijnen in vele verschillende kleuren verkrijgbaar. Wij heten u van harte welkom in onze mooie showroom in Den Bosch. Daar kunt u zelf ervaren wat de aluminium kozijnen van AV Kozijnen zo speciaal maakt. Hier kunt u de aluminium kozijnen ook vergelijken met andere materialen zoals het veelgebruikte kunststof. Wij hebben op onze aluminium kozijnen altijd een laagsteprijsgarantie. Zo weet u dus zeker dat u bij AV Kozijnen voordelig uit bent!

Montage

AV Kozijnen produceert in eigen beheer alle ramen, deuren, kozijnen en schuifconstructies met een geavanceerd machinepark en uitstekende vakmensen. AV Kozijnen staat garant voor de levering en lange levensduur. De installatie en oplevering wordt uitgevoerd door ervaren monteurs die oog hebben voor detail en pas vertrekken als u helemaal tevreden bent. Zo worden er, in overleg met u, daar waar nodig vensterbanken geplaatst en afgewerkt op de manier die overeengekomen is. Voor al deze producten en de montages van deze producten geld een garantieperiode van 10 jaar.

Voor alle bijkomende producten, zoals hang en stuitwerk, rolluiken, zonweringen en ventilatie roosters, geproduceerd door gerenommeerde fabriekanten en geplaatst door onze eigen monteurs hebben een garantie periode van 3 jaar. AV Kozijnen werken met geïnteresseerde enthousiaste medewerkers die erop getraind zijn u netjes en coulant te woord te staan. Bij ons bent u als klant inderdaad nog die koning!

Neem contact op

Bent u na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van aluminium kozijnen in uw woning? Breng dan een bezoekje aan onze mooie showroom in Den Bosch. Wij vragen u wel vooraf even contact op te nemen door te bellen naar 073-6898475. Ook heeft u de mogelijkheid om te mailen naar info@av-kozijnen.nl indien u meer wilt weten. Wij zetten dan de koffie alvast klaar. Voor de mooiste aluminium kozijnen in Den Bosch neemt u natuurlijk contact op met AV Kozijnen!

Bekijk onze producten in de showroom