fbpx
 • Laagste prijs
 • Leverancier VEKA
 • Hoge kwaliteit
 • Milieuvriendelijk
 • Vakmanschap
 • Top service

Kunststof kozijnen Boxtel

Laat kozijnen plaatsen in Boxtel door AV Kozijnen

Bent u in Boxtel op zoek naar een specialist op het gebied van kunststof kozijnen? Neem dan contact op met AV Kozijnen voor kozijnen van topkwaliteit. Naast aluminium en kunststof kozijnen en deuren kunt u ook bij ons terecht voor aanverwante producten als zonweringen, rolluiken, vensterbanken, ventilatieroosters, bekledingsmaterialen en kunststof daken. Bestelt u bij ons in Boxtel kozijnen of een van onze andere producten? Dan kunt u rekenen op scherpe prijzen, korte levertijden, lange garantieperiodes en een uitstekende kwaliteit. De kozijnen die wij verkopen hebben een echt VEKA profiel. VEKA is de ontwikkelaar en producent van de beste profielsystemen op de markt. Wilt u meer te weten komen over onze kozijnen? Bel ons dan of breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch.

Kunststof kozijnen

Een veelgebruikt materiaal voor kozijnen is kunststof. Kunststof kozijnen bieden veel voordelen. Het harde materiaal is vochtwerend en zal daarom niet gaan rotten. Het is daarnaast onderhoudsarm, recyclebaar en geluiddempend. Het duurzame materiaal heeft tevens een hoge isolerende waarde. Wij combineren kunststof kozijnen bijvoorbeeld met triple glas. Hierdoor wordt de warmte in uw woning uitstekend binnen gehouden en bespaart u behoorlijk wat op stookkosten. In het standaard leveringsprogramma vindt u zes verschillende typen kunststof kozijnen. AV kozijnen heeft het productieproces echter helemaal in eigen beheer, waardoor wij ook andere typen of afmetingen kunnen leveren op verzoek. Overleg samen met onze specialist welk type kozijn het best bij uw situatie in Boxtel past.

VEKA profielen

Onze kozijnen worden opgebouwd uit VEKA profielen. VEKA is een Duitse fabrikant die in de markt als beste wordt gekwalificeerd. Wij combineren de VEKA profielen met de nieuwste generatie kunststof om kozijnen van hoogstaande kwaliteit te realiseren. Wij vinden het belangrijk dat de kozijnen voldoen aan de hoogste eisen van warmte- en geluidisolatie. Bijzonder aan de VEKA profielen is dat ze voorzien zijn van 6 kamers in plaats 5. De profielen worden gecombineerd met tripleglas, wat een verbluffende U-waarde van 0,8 W/m²K oplevert. Hiermee haalt u een gemiddelde besparing van 38,5 m3 per m2 glas.

De voordelen van AV Kozijnen

Wilt u in Boxtel nieuwe kozijnen aanschaffen en laten installeren door de vakmensen van AV Kozijnen? Dan kunt u het volgende verwachten:

 • De laagste prijs
 • Milieuvriendelijke aanpak
 • Hoge kwaliteit
 • Vakmanschap
 • Een uitstekende service

Heeft u behoefte aan meer informatie over de levering of installatie van de kozijnen? Benader ons dan telefonisch of per mail of bezoek vanuit Boxtel onze showroom in Den Bosch.

Neem contact op of kom langs in onze showroom in Den Bosch

Wilt u uw woning of pand in Boxtel voorzien van nieuwe kozijnen via AV Kozijnen? Of wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden op het gebied van kozijnen? Bel ons dan via 073-6898475 of mail naar info@av-kozijnen.nl. Kom vanuit Boxtel naar onze mooie showroom in Den Bosch en ontvang meer informatie op het gebied van kunststof kozijnen.

Bekijk onze producten in de showroom