fbpx
 • Laagste prijs
 • Leverancier VEKA
 • Hoge kwaliteit
 • Milieuvriendelijk
 • Vakmanschap
 • Top service

Kunststof kozijnen Veghel

Laat kozijnen plaatsen in Veghel door AV Kozijnen

Op zoek naar goede nieuwe kunststof kozijnen voor uw woning of pand in Veghel? Maak dan kennis met AV Kozijnen. AV Kozijnen is onderdeel van Hooli Kozijnen in Den Bosch. Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van kunststof en aluminium kozijnen en deuren. Tevens u kunt u bij ons aankloppen voor aanverwante producten zoals zonweringen, rolluiken, vensterbanken, ventilatieroosters, bekledingsmaterialen en kunststof daken. De producten zijn van uitstekende kwaliteit, worden snel geleverd, hebben goede garanties en worden bij u thuis in Veghel vakkundig geïnstalleerd. Die kwaliteit ziet u terug in onze kunststof kozijnen. Als basis worden de profielen van VEKA gebruikt. VEKA ontwikkelt en produceert de beste profielsystemen op de markt. Voor meer informatie over onze kozijnen leest u verder of neemt u contact met ons op. Natuurlijk kunt ook direct een bezoekje brengen aan onze showroom in Den Bosch.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen worden steeds populairder in Nederland en dat is niet voor niets. Kunststof kozijnen hebben namelijk veel voordelen te bieden. Zo zijn ze bijvoorbeeld onderhoudsarm en vochtwerend. Dat betekent dat ze duurzaam zijn en niet zullen rotten na verloop van tijd. Een ander groot voordeel van kunststof kozijnen is dat ze een hoge isolatiewaarde hebben. Wij combineren dit type kozijnen met dubbel- of tripleglas voor een optimaal effect. Op deze manier kunt u de warmte in huis uitstekend binnen houden en flink besparen op stookkosten. Kom langs in onze showroom in Den Bosch en bekijk de verschillende typen kozijnen die wij verkopen. Ontdek samen met onze specialisten welk type kozijn het best bij uw situatie in Veghel past.

VEKA profielen

Om de kozijnen op te bouwen maken wij gebruik van de beste profielen van het merk VEKA. VEKA is een Duitse fabrikant die de beste profielsystemen in de markt produceert. De profielen wordt gecombineerd met de nieuwste generatie kunststof. Wij kunnen zo een kozijn van topkwaliteit realiseren dat nog jarenlang meegaat. De profielen van VEKA hebben 6 kamers in plaats 5 en dit zorgt voor een uitstekende warmte isolatie. De combinatie van onze kozijnen en tripleglas zorgt voor een verbluffende U-waarde van 0,8 W/m²K. Hiermee haalt u een gemiddelde besparing van 38,5 m3 per m2 glas.

De voordelen van AV Kozijnen

Kies in Veghel voor de kozijnen van AV Kozijnen en profiteer van de volgende voordelen:

 • De laagste prijs
 • Milieuvriendelijke aanpak
 • Hoge kwaliteit
 • Vakmanschap
 • Een uitstekende service

Voor meer informatie over de levering of installatie van de kozijnen benadert u ons telefonisch of per mail. Uiteraard kunt u vanuit Veghel ook een bezoek brengen aan onze showroom in Den Bosch.

Neem contact op of kom langs in onze showroom in Den Bosch

Bestel vanuit Veghel direct de gewenste kunststof kozijnen of neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op via 073-6898475. Mailen kan ook naar info@av-kozijnen.nl. Wij nodigen u in Veghel van harte uit in onze mooie showroom in Den Bosch en ontdek hier alle mogelijkheden over kunststof kozijnen.

Bekijk onze producten in de showroom