fbpx
  • Laagste prijs
  • Leverancier VEKA
  • Hoge kwaliteit
  • Milieuvriendelijk
  • Vakmanschap
  • Top service

Kunststof dakkapel

Kunststof dakkapel

Wilt u meer licht, ruimte en een betere beluchting op uw zolder? Dan is een dakkapel de perfecte oplossing. Hooli Kozijnen kan uw dakkapel plaatsen en zorgt voor het hele traject. Van advies op maat tot een perfecte afwerking. U heeft er jaren geen omkijken naar. Want een kunststof dakkapel is duurzaam en onderhoudsarm.

Dakkapel plaatsen

Wij maken uw dakkapel volledig op maat. Dit doen we in een eigen beheer. U krijgt standaard 10 jaar garantie. We plaatsen nieuwe prefab dakkapellen maar renoveren ook graag uw bestaande dakkapel. In beide gevallen bepaalt u zelf de indeling van het kozijn. U kunt bij ons ook terecht voor passende zon- of insectenwering of andere accessoires.

De voordelen van AV Kozijnen

Kiest u voor de kunststof kozijnen van AV Kozijnen? Dan kunt u het volgende verwachten:

De laagste prijs
Milieuvriendelijkheid
Hoge kwaliteit
Vakmanschap
Een top service

Voor meer informatie over onze producten en de levering en plaatsing van uw kozijnen, neemt u contact met ons op. Daarnaast nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Den Bosch.

Dakkapel

Prefab nieuw

Een kunststof dakkapel is onderhoudsarm en perfect isolerend en ventilerend. Wanneer we een volledig nieuwe dakkapel plaatsen, bouwen we deze traditioneel op. Met aan de buitenzijde een overstek, kunststof dakbedekking en afvoer.

Renovatie bestaande dakkapel

Is uw bestaande dakkapel nog in goede staat maar wilt u overstappen naar kunststof? Met een renovatie bespaart u hogere kosten. Maar is uw dakkapel straks wel duurzaam en onderhoudsarm en voorzien van de nieuwste technieken.

Voordelen kunststof dakkapel

Kiest u voor de kunststof dakkapel van AV Kozijnen? Dan kunt u het volgende verwachten:

Optimale isolatie
Volledig op maat gemaakt
Duurzaam
Onderhoudsarm
10 jaar garantie

Voor meer informatie over onze producten en de levering en plaatsing van uw dakkapel, neemt u contact met ons op. Daarnaast nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Den Bosch.

Accessoires

Wij zorgen graag voor een optimale afwerking. Daarom plaatsen we niet alleen een dakkapel maar leveren we u ook aanverwante producten om het plaatje compleet te maken. Zoals bijvoorbeeld kunststof binnenafwerking, insecten horren, zonwering en vensterbanken. Neem een kijkje op accessoires voor ons volledige assortiment.

MAAK EEN AFSPRAAK EN BEZOEK ONZE SHOWROOM

Wilt u meer informatie over onze kunststof kozijnen? Wij willen u graag verder informeren. Bel naar 073-6898475 of mail naar info@av-kozijnen.nl. Tevens kunt u een bericht achterlaten via ons online contactformulier.

Via deze weg maakt u eveneens uw vrijblijvende afspraak. Langskomen in onze showroom in Den Bosch is natuurlijk ook mogelijk. Wij willen u daar graag inspireren op het gebied van kunststof kozijnen.

AV Kozijnen Showroom Den Bosch

Bekijk onze producten in de showroom