fbpx
 • Laagste prijs
 • Leverancier VEKA
 • Hoge kwaliteit
 • Milieuvriendelijk
 • Vakmanschap
 • Top service

Kunststof kozijnen Waalwijk

Laat kozijnen plaatsen in Waalwijk door AV Kozijnen

Op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in kozijnen in regio Waalwijk? Maak dan kennis met AV Kozijnen. Wij zijn uw specialist op het gebied van aluminium en kunststof kozijnen en deuren. Ook voor aanverwante producten als zonweringen, rolluiken, vensterbanken, ventilatieroosters, bekledingsmaterialen en kunststof daken kunt u bij ons terecht. Wij verkopen onze producten tegen scherpe prijzen en leveren ze razendsnel. Daarnaast verzorgen wij ook graag de installatie van de kozijnen. U zult nog vele jaren plezier hebben van uw kozijnen, want wij leveren alleen producten van topkwaliteit. De kozijnen van AV kozijnen hebben bijvoorbeeld een profiel van VEKA. VEKA is de ontwikkelaar en producent van de beste profielsystemen op de markt. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze kunststof kozijnen? Neem dan contact met ons op of bezoek vanuit Waalwijk onze showroom in Den Bosch.

Kunststof kozijnen

Kunststof is een van de meest gebruikte materialen voor kozijnen. Uiteraard niet voor niets, kunststof heeft namelijk veel voordelen te bieden. Kunststof kozijnen zijn bijvoorbeeld vochtwerend en zullen daarom niet rotten. Dit type kozijn is daarnaast onderhoudsarm, recyclebaar en geluiddempend. Kunststof wordt door ons gecombineerd met dubbel of triple glas. Kunststof heeft namelijk een hoge isolerende waarde. Het is daardoor uitstekend in staat om warmte binnen te houden. U kunt zo flink op de stookkosten besparen. Op het gebied van kunststof kozijnen zijn er veel mogelijkheden. In het standaard leveringsprogramma vindt u zes verschillende typen kunststof kozijnen. AV kozijnen heeft het productieproces echter helemaal in eigen beheer, waardoor wij ook andere typen of afmetingen kunnen leveren op verzoek. Neem contact op met een van onze specialisten en overleg welk type kozijn het best bij uw situatie in Waalwijk past.

VEKA profielen

Om onze kozijnen op te bouwen maken wij gebruik van de beste profielen die vandaag de dag op de markt zijn, namelijk VEKA profielen. VEKA is een Duitse fabrikant die in de markt als beste wordt gekwalificeerd. De profielen worden gecombineerd met de nieuwste generatie kunststof en zo ontstaat er een kozijn van hoogstaande kwaliteit. Deze kozijnen voldoen aan de hoogste eisen van warmte- en geluidisolatie. Voor een betere warmte isolatie hebben VEKA profielen ook 6 kamers in plaats 5. De kozijnen en het tripleglas zorgen samen voor een verbluffende U-waarde van 0,8 W/m²K. Hiermee haalt u een gemiddelde besparing van 38,5 m3 per m2 glas.

De voordelen van AV Kozijnen

Wanneer u in Waalwijk van plan bent om nieuwe kozijnen te bestellen en te laten plaatsen door AV Kozijnen, kunt u het volgende verwachten:

 • De laagste prijs
 • Milieuvriendelijke aanpak
 • Hoge kwaliteit
 • Vakmanschap
 • Een uitstekende service

Heeft u behoefte aan meer informatie over de levering of installatie van de kozijnen? Benader ons dan telefonisch of per mail of bezoek vanuit Waalwijk onze showroom in Den Bosch.

Neem contact op of kom langs in onze showroom in Den Bosch

Bestel snel de gewenste kunststof kozijnen vanuit Waalwijk of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. U bereikt ons via telefoonnummer 073-6898475. Mailen kan ook naar info@av-kozijnen.nl. Kom vanuit Waalwijk naar onze mooie showroom in Den Bosch en ontvang meer informatie op het gebied van kunststof kozijnen.

Bekijk onze producten in de showroom