fbpx
  • Laagste prijs
  • Leverancier VEKA
  • Hoge kwaliteit
  • Milieuvriendelijk
  • Vakmanschap
  • Top service

Kunststof schuifpuien

Het aanbod van AV Kozijnen

Bent u druk bezig met het bouwen van uw droomhuis in Den Bosch? Of juist een verbouwing aan het plannen van uw huidige woning? Wat dacht u er dan van om in uw huis een kunststof schuifpui te laten installeren door AV Kozijnen. Wij hebben een ruim aanbod aan schuifpuien, waaronder de populaire kunststof schuifpuien van Veka, die we u kunnen bieden voor een zeer scherpe prijs. Kom gerust eens langs in onze showroom in Den Bosch en ervaar zelf de kwaliteit van een kunststof schuifpui van AV Kozijnen.

Haal de natuur in huis

Met een kunststof schuifpui in uw woning in Den Bosch haalt u als het ware de natuur naar binnen. Het is de ideale manier om de kamer en uw tuin een te maken. De grote ramen van een schuifpui zorgen dat er genoeg licht naar binnen komt waardoor uw kamer een extra dimensie krijgt. Een kunststof schuifpui mag dan een groot glasoppervlak hebben, maar dat betekent zeker niet dat het niet isoleert. Door het gasgevulde tussenruimte van het dubbelglas heeft een kunststof schuifpui van AV Kozijnen een uitstekende isolatie waarde. Tegenwoordig is met de moderne schuifpuien geen sprake meer van vervelende tochtstrippen, vochtplekken of snelle veroudering. De kunststof schuifpui is van zeer hoge kwaliteit, en u zult er gegarandeerd van genieten wanneer er een aanwezig is in uw woning in Den Bosch.

Schuifpuien van Veka

Bij AV Kozijnen zijn we officieel leverancier van de producten van Veka. Die maken kunststof schuifpuien en kozijnen van hoge kwaliteit. Het merk is niet voor niets terug te vinden in veel panden als een van de populairste producenten in Nederland. Veka maakt zowel kunststof hef-schuifdeuren als parallel schuif-kiepdeuren. Ze worden geleverd met HR++ isolatieglas en zijn te krijgen in veel verschillende kleuren en profielen. U haalt dus gegarandeerd een mooie kunststof schuifpui in huis die precies bij uw woning in Den Bosch past als u kiest voor Veka.

Onderhoudsarme en goed passende kunststof schuifpui

Diverse opties bieden de mogelijkheid om van een afzonderlijke ruimte een geheel te maken. Zo hebben wij schuifdeuren, kantelschuifdeuren, vouwschuifdeuren en openslaande deuren. Met deze aanpassing creëert u een enorm ruimtelijk vrijheidsgevoel, waardoor de aaneengesloten ruimtes geheel anders ervaren worden. Schuifpuien vormen de verbinding van binnenshuis naar buiten. Met toename van ruimte en licht geeft u een extra dimensie aan uw woning.

De schuifpuien van AV Kozijnen beschikken over een uitstekende isolatie waarde. Ondanks de grote glasoppervlakte is de isolatiewaarde van uitstekende kwaliteit. Deze wordt verkregen door de grote gasgevulde tussenruimte van het dubbelglas. Tochtstrippen, vochtplekken of snelle verouderingen komen bij goed geplaatste moderne schuifpuien niet meer voor.

Mede door ingenieuze constructie van de Veka profielen zijn de schuifconstructies door middel van een hefboom moeiteloos te bedienen.

Kunststof schuifpuien

Een glaspui zorgt voor veel licht in de ruimte en biedt rechtstreeks toegang tot tuin of balkon. VEKA biedt met de hef-schuifdeuren en parallel schuif-kiepdeuren het complete spectrum aan constructietypes voor alle eisen en dimensies: Hef-schuifdeuren zijn met name geschikt voor het openen en sluiten van grote puien. De vleugels rusten op twee aparte rails, waarvan er een licht opgetild en zijwaarts opengeschoven wordt. Parallele schuif-kiepdeuren zijn optimaal voor kleinere doorgangen zoals bijvoorbeeld balkondeuren. De beweegbare vleugel kan worden gekanteld, op de voorste rails en vervolgens opzij worden geschoven.

Kunststof schuifpui voor een scherpe prijs

Bij AV Kozijnen bent u niet alleen gegarandeerd van een kunststof schuifpui van hoge kwaliteit, maar wij bieden ze ook nog eens voor een zeer scherpe prijs. We werken namelijk met de laagsteprijsgarantie, zodat u altijd zeker weet dat u voordelig uit bent. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een kunststof schuifpui? Kom dan eens langs in onze mooie showroom in Den Bosch. Hier kunt u de verschillende stijlen en modellen vergelijken en informeert een van onze specialisten u welke het meest geschikt is voor uw woning.

Neem contact op

Wilt u na het lezen van deze informatie langskomen in onze showroom in Den Bosch? Of wilt u wat meer informatie over een kunststof schuifpui van AV Kozijnen? Neem dan eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 073-6898475. Ook kunt u een mail sturen naar info@av-kozijnen.nl. Een van onze experts helpt u dan graag verder. Haal in Den Bosch ook de natuur in huis met een kunststof schuifpui en bel AV Kozijnen!

Bekijk onze producten in de showroom