fbpx
 • Laagste prijs
 • Leverancier VEKA
 • Hoge kwaliteit
 • Milieuvriendelijk
 • Vakmanschap
 • Top service

Kunststof kozijnen Vught

Laat kozijnen plaatsen in Vught door AV Kozijnen

Verrijk uw woning of pand met prachtige, nieuwe kunststof kozijnen van AV Kozijnen. Wij zijn uw specialist op het gebied van aluminium en kunststof kozijnen en deuren. Daarnaast zijn wij hét adres voor alle aanverwante producten zoals zonweringen, rolluiken, vensterbanken, ventilatieroosters, bekledingsmaterialen en kunststof daken. Wanneer u kiest voor de kozijnen van AV Kozijnen kunt u rekenen op producten van een uitstekende kwaliteit, een snelle levering, goede garanties en scherpe prijzen. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en daarom leveren en installeren wij alleen de beste kozijnen. Onze kozijnen worden namelijk gemaakt met echte VEKA profielen. VEKA is een fabrikant met de beste profielsystemen op de markt. Wilt u meer te weten komen over onze kozijnen? Breng dan vanuit Vught een bezoek aan onze showroom in Den Bosch. Natuurlijk kunt u ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Kunststof kozijnen

AV Kozijnen verkoopt de mooiste kozijnen van kunststof. Kunststof wordt zeer veel gebruikt voor kozijnen, omdat het veel voordelen biedt. Het materiaal is vochtwerend wat ervoor zorgt dat de kozijnen niet gaan rotten. Daarnaast is dit type kozijnen onderhoudsarm, recyclebaar en geluiddempend. Wij van AV Kozijnen zullen bij de installatie van de kozijnen ook dubbel- of tripleglas zetten. De kozijnen hebben een hoge isolatiewaarde en de combinatie met HR++ glas zorgt ervoor dat de warmte in huis goed wordt vastgehouden. Op deze manier kunt u flink wat energiekosten besparen. Wij bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van kunststof kozijnen. Neem contact met ons op en vraag aan onze specialist welk type kozijn het best bij uw situatie in Vught past.

VEKA profielen

Voor de opbouw van de kozijnen maken wij gebruik van de beste profielen op de markt, de zogenaamde VEKA profielen. VEKA is een Duitse fabrikant die bekend staat als de beste in de markt. Bij het produceren van de kozijnen combineren wij deze profielen met de nieuwste generatie kunststof. Op deze manier kunnen wij een kozijn van topkwaliteit realiseren dat voldoet aan de hoogste eisen van warmte- en geluidisolatie. Voor een betere warmte isolatie hebben VEKA profielen ook 6 kamers in plaats 5. De combinatie van onze kozijnen en tripleglas zorgt voor een verbluffende U-waarde van 0,8 W/m²K. Hiermee haalt u een gemiddelde besparing van 38,5 m3 per m2 glas.

De voordelen van AV Kozijnen

Wanneer u in Vught van plan bent om nieuwe kozijnen te kopen en te laten plaatsen door AV Kozijnen, kunt u het volgende verwachten:

 • De laagste prijs
 • Milieuvriendelijke aanpak
 • Hoge kwaliteit
 • Vakmanschap
 • Een uitstekende service

Voor meer informatie over de levering of installatie van de kozijnen benadert u ons telefonisch of per mail. Natuurlijk kunt u vanuit Vught ook een bezoek brengen aan onze showroom in Den Bosch.

Neem contact op of kom langs in onze showroom in Den Bosch

Voor het bestellen van nieuwe kozijnen voor uw woning in Vught of vragen over de verschillende mogelijkheden, neemt u contact met ons op via 073-6898475. Mailen kan ook naar info@av-kozijnen.nl. Kom vanuit Vught naar onze mooie showroom in Den Bosch en ontvang meer informatie op het gebied van kunststof kozijnen.

Bekijk onze producten in de showroom