fbpx
  • Laagste prijs
  • Leverancier VEKA
  • Hoge kwaliteit
  • Milieuvriendelijk
  • Vakmanschap
  • Top service

Aluminium schuifpuien

Aluminium schuifpuien van AV Kozijnen

Wilt u uw woning voorzien van nieuwe aluminium schuifpuien? Maak dan kennis met AV Kozijnen! AV Kozijnen is een onderdeel van Hooli Kozijnen in Den Bosch en wij zijn specialist op het gebied van aluminium en kunststof kozijnen en deuren. Wij hebben een ruim aanbod aan schuifpuien die we u kunnen bieden voor een zeer scherpe prijs. Kom gerust eens langs in onze showroom in Den Bosch en ervaar zelf de kwaliteit van de schuifpuien van AV Kozijnen.

De voordelen van AV Kozijnen

Kiest u voor de kunststof kozijnen van AV Kozijnen? Dan kunt u het volgende verwachten:

De laagste prijs
Milieuvriendelijkheid
Hoge kwaliteit
Vakmanschap
Een top service

Waarom kiezen voor aluminium schuifpuien?

Vergroot de ruimte in uw huis met aluminium schuifpuien. Uw huis lijkt groter doordat de tuin als het ware bij de woning wordt betrokken. Ook is een aluminium schuifpui licht in gebruik en gemakkelijk te openen en te sluiten. Bovendien is aluminium erg stevig bij hele grote glasoppervlaktes. Ook dan behoudt de aluminium schuifpuien een uitstekende isolatie waarde.

De voordelen van aluminium schuifpuien

zeer goede isolatie
ijzersterk en heel licht
lange levensduur
inbraakwerend
10 jaar garantie

Projecten van AV Kozijnen

Neem contact op

Wilt u na het lezen van deze informatie langskomen in onze showroom in Den Bosch? Of wilt u wat meer informatie over een kunststof schuifpui van AV Kozijnen? Neem dan eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 073-6898475. Ook kunt u een mail sturen naar info@av-kozijnen.nl. Een van onze experts helpt u dan graag verder. Haal in Den Bosch ook de natuur in huis met een kunststof schuifpui en bel AV Kozijnen!

Bekijk onze producten in de showroom