fbpx
  • Laagste prijs
  • Leverancier VEKA
  • Hoge kwaliteit
  • Milieuvriendelijk
  • Vakmanschap
  • Top service

Veiligheid

Inbraakbeveiliging in uw woning

Bewapen uw woning tegen diefstal. Ramen, deuren en schuifpuien zijn van cruciaal belang voor de inbraakbeveiliging. De producten van AV Kozijnen, zoals kunststofdeuren, ramen en rolluiken, leveren een belangrijke bijdrage aan de inbraakbeveiliging. Ze vormen een degelijke barrière voor ongenodigde gasten.

De deuren zijn verstevigd in de hoeken door stalen kernen, deze zijn aan elkaar gelast waardoor de deur niet zomaar uit de sponning getild kan worden. Deze gelaste constructie zorgt voor meer stabiliteit en levensduur.

Veiligheid

Er bestaat ook de optie om voor een speciale veiligheidsglas te kiezen. Zo kunnen inbrekers niet zomaar een raam intikken. De ramen zijn dan voorzien van een extra lage scheurvrije folie, die enorm bestendig zijn tegen mechanische beschadiging. AV Kozijnen geeft hierin passend advies, het is hierbij van belang dat profielen, beglazing en beslag goed op elkaar zijn afgestemd. Met de hang- en sluitwerk van AV Kozijnen open, sluit en kantelt u gemakkelijk uw ramen, deuren of schuifpuien. Met scheurvaste pennen, afsluitbare raamhendels en vergrendelingspunten vergroot u de inbraakveiligheid.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u meer informatie over onze deuren? Wij willen u graag verder informeren. Bel naar 073-6898475 of mail naar info@av-kozijnen.nl. Tevens kunt u een bericht achterlaten via ons online contactformulier.

Via deze weg maakt u eveneens uw vrijblijvende afspraak. Langskomen in onze showroom in Den Bosch is natuurlijk ook mogelijk. Wij willen u daar graag inspireren op het gebied van kunststof deuren.

Bekijk onze producten in de showroom