fbpx
  • Laagste prijs
  • Leverancier VEKA
  • Hoge kwaliteit
  • Milieuvriendelijk
  • Vakmanschap
  • Top service

Vensterbanken

Vensterbank van AV Kozijnen

Wilt u nieuwe kozijnen laten plaatsen, en bent u daarbij ook op zoek naar een mooie vensterbank op maat? Of wilt u simpelweg uw oude vensterbank in Den Bosch vervangen voor een stijlvol nieuw model? Dan moet u bij AV Kozijnen zijn. Bij ons kunt u kiezen uit een groot assortiment aan prachtige vensterbanken op maat. Deze zijn gemaakt van hardsteen en ze zijn van hoge kwaliteit. Bovendien bieden we onze producten altijd voor een scherpe prijs aan. Bent u benieuwd naar ons aanbod vensterbanken op maat? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom in Den Bosch.

Een vensterbank op maat in Den Bosch

Bij AV Kozijnen kunt u terecht voor een prachtige vensterbank op maat. Wij hebben een groot aanbod aan hardstenen vensterbanken van kwalitatieve A-merken. Zo zit er altijd een model bij dat precies past bij de stijl van uw interieur. Ook is het mogelijk om de vensterbank in dezelfde stijl en kleur te maken als uw nieuwe kozijnen van AV Kozijnen. Kom eens langs in Den Bosch om de mogelijkheden te bespreken. Onze specialisten staan voor u klaar en beantwoorden graag uw vragen.

Vensterbanken

Hardstenen vensterbanken

De hardstenen vensterbank op maat van AV Kozijnen is zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Kiest u voor een hardstenen vensterbank voor binnen? Dan haalt u in Den Bosch een mooi natuurlijk element in huis. Het geeft een luxe en stijlvolle uitstraling in elke kamer. Ook buiten blijft een hardstenen vensterbank op maat jarenlang mooi. U heeft keuze uit tien verschillende soorten hardstenen vensterbanken, waardoor er altijd wel een stijl bij zit die precies bij uw wensen past.

Altijd de laagste prijs

Bij AV Kozijnen staat topkwaliteit hoog in het vaandel. Vandaar dat wij kwaliteitsproducten uit Duitsland leveren, en deze zorgvuldig in uw woning installeren. We staan altijd voor u klaar om u te adviseren over uw keuze, en om de vensterbank op maat te plaatsen. Bovendien werken we met een laagsteprijsgarantie. Dit betekent dat u de mooiste producten geleverd krijgt, en ervan gegarandeerd bent dat u niet te veel betaalt. Kom langs in onze showroom in Den Bosch voor het aanbod en de actuele prijzen.

Lignodur

Lignodur biedt een breed scala aan modellen en kleuren. Zo zijn er de traditionele modellen met een brede of een smalle voorzijde verkrijgbaar in diverse kleuren. Voor renovatie toepassingen zijn Lignodur overzetvensterbanken een uitstekende oplossing.

MDF

Prodec vensterbanken en kozijnafwerking zijn gemaakt van MDF. Producten van MDF hebben een fraaie, strakke vormgeving. Daarnaast wordt MDF geroemd om het verwerkingsgemak. Het materiaal is zeer gemakkelijk te bewerken en op maat te maken. MDF werkt bovendien nauwelijks en heeft een grote buigsterkte.

Neem contact op

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een vensterbank op maat van AV Kozijnen voor uw woning? Neem dan contact met ons op, of kom langs in onze showroom in Den Bosch. Ook wanneer u nog vragen heeft over onze vensterbanken, service of onze andere producten kunt u natuurlijk contact opnemen. Telefonisch zijn we te bereiken via 073-6898475, maar u kunt ook mailen naar info@av-kozijnen.nl. Bij AV Kozijnen bent u gegarandeerd van een kwalitatieve vensterbank op maat voor de laagste prijs!

Bekijk onze producten in de showroom