fbpx
 • Laagste prijs
 • Leverancier VEKA
 • Hoge kwaliteit
 • Milieuvriendelijk
 • Vakmanschap
 • Top service

Kunststof kozijnen Hedel

Laat kozijnen plaatsen in Hedel door AV Kozijnen

Wilt u nieuwe kozijnen laten plaatsen door een vakbedrijf in regio Hedel? Klop dan aan bij AV Kozijnen. Wij zijn gespecialiseerd in de levering en installatie van aluminium en kunststof kozijnen en deuren. Ook voor aanverwante producten als zonweringen, rolluiken, vensterbanken, ventilatieroosters, bekledingsmaterialen en kunststof daken kunt u bij ons terecht. AV Kozijnen staat bekend om zijn scherpe prijzen, korte levertijden, lange garantieperiodes en uitstekende kwaliteit. De kwaliteitsproducten die wij verkopen zijn van het merk VEKA. VEKA ontwikkelt en produceert de beste profielsystemen. De kozijnen van dit merk zijn dan ook van uitmuntende kwaliteit. Wilt u meer te weten komen over de kozijnen die wij verkopen? Lees dan verder of neem vanuit Hedel contact met ons op. Wij nodigen u ook van harte uit in onze showroom in Den Bosch.

Kunststof kozijnen

Kunststof is een van meest gebruikte materialen voor kozijnen. Het materiaal is de afgelopen jaar enorm in populariteit gegroeid vanwege de ontwikkelen op het gebied van kunststof kozijnen. De kozijnen van AV Kozijnen van zeer hard kunststof en vergen weinig onderhoud. Tevens zijn de kozijn vochtwerend en zullen daarom niet gaan rotten. Kunststof kozijnen hebben daarnaast een hoge isolatiewaarde en kunnen in combinatie met dubbel of triple glas de warmte heel goed in huis houden. Wilt u in Hedel meer te weten komen over de verschillende mogelijkheden op het gebied van kunststof kozijnen? Bijvoorbeeld welke typen kozijnen u kunt kiezen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Den Bosch.

VEKA profielen

Om onze kozijnen op te bouwen, maken we gebruik van VEKA profielen. Dit is een Duitse fabrikant die in de markt als beste wordt gekwalificeerd. Door de profielen te combineren met de nieuwste generatie kunststof, ontstaat er een kozijn van hoogstaande kwaliteit. De kozijnen voldoen dan ook aan de hoogste eisen van warmte- en geluidisolatie. De VEKA profielen zijn voorzien van 6 kamers in plaats 5. Daarnaast maken wij gebruik van tripleglas. Dit levert verbluffende U-waarde van 0,8 W/m²K op. Hiermee haalt u een gemiddelde besparing van 38,5 m3 per m2 glas.

De voordelen van AV Kozijnen

Wilt u in Hedel nieuwe kozijnen aanschaffen en laten installeren via AV Kozijnen? Dan kunt u het volgende verwachten:

 • De laagste prijs
 • Milieuvriendelijk
 • Hoge kwaliteit
 • Vakmanschap
 • Een uitstekende service

Heeft u behoefte aan meer informatie over de levering of installatie van de kozijnen? Benader ons dan telefonisch of per mail of bezoek vanuit Hedel onze showroom in Den Bosch.

Neem contact op of kom langs in onze showroom in Den Bosch

Bent u in Hedel van plan om via AV Kozijnen nieuwe kozijnen aan te schaffen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze kunststof kozijnen? Benader ons dan via 073-6898475 of mail naar info@av-kozijnen.nl. Wij nodigen u in Hedel ook van harte uit in onze showroom in Den Bosch. Wij vertellen u daar graag meer over mogelijkheden op het gebied van kunststof kozijnen.

Bekijk onze producten in de showroom