fbpx
 • Laagste prijs
 • Leverancier VEKA
 • Hoge kwaliteit
 • Milieuvriendelijk
 • Vakmanschap
 • Top service

Hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk van AV Kozijnen

Met mooi hang- en sluitwerk kunt u uw woning in Den Bosch past echt compleet maken. Natuurlijk wilt u wel dat dit van hoge kwaliteit is. Bent u nog op zoek naar kwalitatief hang- en sluitwerk? Dan kunt u terecht bij AV Kozijnen. Wij leveren een groot assortiment aan A-merken, en doen dit bovendien voor een scherpe prijs. We verwelkomen u graag in onze mooie showroom in Den Bosch. Wilt u meer weten over het hang- en sluitwerk van AV Kozijnen? Lees dan hieronder verder of neem meteen contact op met een van onze specialisten. Deze beantwoorden graag al uw vragen.

Wat valt onder hang- en sluitwerk

Onder het hang- en sluitwerk vallen een aantal producten die gebruikt worden om deuren en ramen af te hangen, openen, vast te zetten, sluiten en op slot te doen. Het is dan ook van groot belang om hang- en sluitwerk aan te schaffen van hoge kwaliteit. Inbrekers en andere ongewenste gasten in Den Bosch wilt u namelijk buiten de deur houden. Wanneer we het hebben over het hang- en sluitwerk van AV Kozijnen kunt u bijvoorbeeld denken aan:

 • sloten
 • raamkrukken
 • deurknoppen
 • veiligheidsbeslag
 • deurgrendels

Dit en nog veel ander hang- en sluitwerk vindt u natuurlijk gewoon bij AV Kozijnen.

hang en sluit werkHOPPE Stuttgart (achterdeur)

Hang- en Sluitwerk

HOPPE: Greep&Kruk (voordeur)

Hang en sluitwerk

HOPPE Atlanta (F1, Wit of Creme)

hang en sluitwerkMaco Multi Matic, sluit nok

Producten van Veka

Bij AV Kozijnen zijn we leverancier van de kwaliteitsproducten van Veka. Veka is al jarenlang een begrip in Nederland. Vele panden zijn al voorzien van de kunststof kozijnen, schuifpuien en natuurlijk het hang- en sluitwerk van Veka. Bij AV Kozijnen bieden wij u het hang- en sluitwerk van Veka, maar ook vele andere A-merken aan. Zo bent u altijd gegarandeerd van producten van hoge kwaliteit. Kom eens een kijkje nemen in onze mooie showroom in Den Bosch. Hier kunt u het hang- en sluitwerk van onze A-merken met elkaar vergelijken.

Altijd de laagste prijs

Bij AV Kozijnen bent u gegarandeerd van een topkwaliteit voor de laagste prijs. Wij leveren hang- en sluitwerk afkomstig uit Duitsland met alle normen en keurmerken. Daardoor weet u dat u altijd veilig, comfortabel en energiezuinig woont. Wij bieden hierbij een laagsteprijsgarantie. Zo bent u verzekerd dat u de kwaliteit van A-merken voor een goede prijs in huis haalt. In onze showroom in Den Bosch vindt u de actuele prijzen van ons hang- en sluitwerk.

Neem contact op

Wilt u zelf na het lezen van deze informatie hang- en sluitwerk van een A-merk aanschaffen bij AV Kozijnen? Kom dan langs in onze showroom in Den Bosch. Neem vooraf wel even contact op om een afspraak te maken, dan zetten wij alvast de koffie klaar. Ook wanneer u vragen heeft over ons hang- en sluitwerk kunt u ons natuurlijk bereiken. Dat doet u telefonisch via 073-6898475 of u stuurt een mail naar info@av-kozijnen.nl. Wanneer u hang- en sluitwerk wilt kopen doet u dat natuurlijk bij AV Kozijnen!

Bekijk onze producten in de showroom