fbpx
  • Laagste prijs
  • Leverancier VEKA
  • Hoge kwaliteit
  • Milieuvriendelijk
  • Vakmanschap
  • Top service

Kunststof deuren

Kunststof deuren van AV Kozijnen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van kunststof deuren? Klop dan aan bij AV Kozijnen. Wij zijn gespecialiseerd in de levering en plaatsing van aluminium en kunststof kozijnen en deuren. Daarnaast koopt u bij ons ook aanverwante producten zoals vensterbanken, zonweringen, rolluiken, ventilatieroosters, bekledingsmaterialen en kunststof daken. Schakelt u ons in voor nieuwe kunststof deuren? Dan kunt u rekenen op een korte levertijd en lange garantieperiodes. AV Kozijnen is leverancier van de topproducten van VEKA. De voordeursystemen van dit merk zijn van fenomenale kwaliteit. Bent u benieuwd geworden naar onze kunststof deuren? Lees dan verder of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Tot slot nodigen wij u ook van harte uit in onze showroom in Den Bosch!

De voordelen van AV Kozijnen

Kiest u voor de kunststof kozijnen van AV Kozijnen? Dan kunt u het volgende verwachten:

De laagste prijs
Milieuvriendelijkheid
Hoge kwaliteit
Vakmanschap
Een top service

Voor meer informatie over onze producten en de levering en plaatsing van uw deuren, neemt u contact met ons op. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom in Den Bosch.

Kunststof deuren

kunststof deuren van AV Kozijnen

Kunststof deuren

Kunststof wordt in Nederland steeds vaker gebruikt als materiaal voor deuren. Wij van AV Kozijnen gebruiken voor onze deuren hoogwaardige en slagvaste kunststoffen. De deuren zijn daarnaast voorzien van een stalen inleg om een optimale stijfheid van het kunststof te realiseren. Een kunststof voordeur biedt veel voordelen. Dit type deur is bijvoorbeeld zeer onderhoudsarm en duurzaam. Daarnaast heeft kunststof een hoge isolatiewaarde. Wij zorgen er ook voor dat uw kunststof voordeur inbraakwerend is en voldoet aan de NEN 5096. Ze hebben een SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De deuren kunnen geleverd worden in drie verschillende soorten profielen: verspringend, half verspringend of gelijkliggend. Laat ons weten welk type kunststof voordeur uw voorkeur heeft.

VEKA voordeursystemen

AV Kozijnen is een officiële leverancier van VEKA voordeursystemen. VEKA is ontwikkelaar en producent van hoogwaardige profielsystemen. De VEKA producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard voor profielen die gelden in Duitsland,de RAL-klasse A. De voordeursystemen bieden een enorme diversiteit aan mogelijkheden voor alle panelen, glas en gevels in zowel bestaande als nieuwbouwwoningen. Wilt u meer te weten komen over de VEKA voordeursystemen? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom in Den Bosch voor een compleet overzicht van de mogelijkheden.

Neem contact op of kom langs in onze showroom in Den Bosch

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze kunststof deuren? Of wilt u direct de gewenste deuren bestellen? Benader ons dan via telefoonnummer 073-6898475 of mail naar info@av-kozijnen.nl. Wij nodigen u ook van harte uit in onze showroom in Den Bosch om de gewenste kunststof voordeur te bekijken

Bekijk onze producten in de showroom