fbpx
 • Laagste prijs
 • Leverancier VEKA
 • Hoge kwaliteit
 • Milieuvriendelijk
 • Vakmanschap
 • Top service

Rolluiken

De rolluiken van AV Kozijnen

Bent u op zoek naar mooie rolluiken voor uw woning in Den Bosch? Dan bent u bij AV Kozijnen aan het juiste adres! wij zijn leverancier van een groot aantal A-merken rolluiken. Met ons extensief aanbod zit er altijd iets tussen dat perfect bij uw woning past. Bovendien bieden wij onze producten met een laagsteprijsgarantie. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt. Kom ook eens langs in onze mooie showroom in Den Bosch. Dan kunt u met eigen ogen zien wat de rolluiken van AV Kozijnen voor uw woning in Den Bosch kunnen betekenen.

Voordelen van rolluiken

Weet u nog niet zeker u rolluiken wilt kopen voor uw woning in Den Bosch? Wij vertellen u graag wat meer over de voordelen.

 • Inbraakpreventie: wanneer uw huis voorzien is van goede rolluiken van hoge kwaliteit zullen inbrekers eerder geneigd zijn om uw woning over te slaan.
 • Echt donker: uw gordijnen moeten wel zeer verduisterend zijn willen ze net zo veel licht buiten houden als rolluiken. Werkt u ‘s nachts en wilt u overdag slapen? Of wilt u ‘s ochtends gewoon wat langer blijven liggen als het al licht is buiten? Dan zijn rolluiken ideaal.
 • Houdt warmte binnen: rolluiken houden niet alleen het licht buiten, maar werken ook isolerend. Als het koud is buiten vormen de rolluiken een extra laag isolatie.
 • Of juist buiten: als de zon in de zomer uw kamers binnen schijnt kunnen de temperaturen flink oplopen. Rolluiken zullen dit licht echter weerkaatsen.
 • Privacy: als uw huis naast een drukke weg staat heeft u vast regelmatig last van mensen die nieuwsgierig naar binnen kijken. Dit is te voorkomen met rolluiken.

Rolluiken

Overweeg elektrische rolluiken in Den Bosch

Twijfelt u over de aanschaf van rolluiken omdat u weinig kracht heeft in uw handen, en het handmatig openen en sluiten veel moeite voor u zou kosten? Dan vormen elektrische rolluiken de oplossing. Ook deze elektrische rolluiken zijn in veel varianten te verkrijgen. Zo kunt u ervoor kiezen om ze individueel per luik te bedienen, of via een bedieningspaneel voor alle rolluiken in het huis. U heeft zelfs de mogelijkheid elektrische rolluiken via een afstandsbediening te openen en te sluiten.

Laagsteprijsgarantie van AV Kozijnen

Bij AV Kozijnen werken we met een laagsteprijsgarantie. Dat betekent dat u niet alleen kunt profiteren van rolluiken van hoge kwaliteit, maar u bent ook verzekerd dat u niet te veel betaalt. In onze mooie showroom in Den Bosch vindt u ons extensief aanbod aan rolluiken met de actuele prijzen. Kom dus zeker eens langs om een kijkje te nemen!

Neem contact op

Wilt u bij ons in Den Bosch langskomen? Wij heten u van harte welkom! Onze specialisten helpen u graag met de zoektocht naar de perfecte rolluiken voor uw woning.

Wij zijn voor het bekijken van rolluiken in onze showroom uitstekend bereikbaar vanuit Boxtel, Drunen, Hedel, Heesch, Oss, Rosmalen, Schijndel, Uden, Veghel, Vught, Waalwijk en Zaltbommel en omstreken.

Neem van tevoren wel even contact met ons op dan zorgen we dat de koffie klaarstaat. Ook wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch via 073-6898475 of stuur een mail naar info@av-kozijnen.nl. Door uw rolluiken te kopen bij AV Kozijnen in Den Bosch bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs!

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u meer informatie over onze rolluiken? Wij willen u graag verder informeren. Bel naar 073-6898475 of mail naar info@av-kozijnen.nl. Tevens kunt u een bericht achterlaten via ons online contactformulier.

Via deze weg maakt u eveneens uw vrijblijvende afspraak. Langskomen in onze showroom in Den Bosch is natuurlijk ook mogelijk. Wij willen u daar graag inspireren op het gebied van rolluiken.

Bekijk onze producten in de showroom