fbpx
  • Laagste prijs
  • Leverancier VEKA
  • Hoge kwaliteit
  • Milieuvriendelijk
  • Vakmanschap
  • Top service

Duurzaamheid

KWALITATIEVE EN DUURZAME OPLOSSINGEN

Uit hoogwaardig PVC worden onze Veka profielen vervaardigd. Dit heeft als eigenschappen hoge slagvastheid, bestendigheid tegen extreme weersomstandigheden en optimale resistentie tegen veroudering. Met deze eigenschappen zijn onze producten bijzonder duurzaam en hoeven ze nooit overgeschilderd te worden.

Onderhoud

Om uw deuren en kozijnen van AV Kozijnen in topconditie te houden kunnen ze worden gewassen met een zachte spons, eventueel met een niet-schurend huishoudelijke reinigingsmiddel op waterbasis. Veka heeft speciale onderhoudssystemen voor hardnekkige vervuilingen voor het onderhoud van dichtingen en van het hang- en sluitwerk, wij adviseren om dit te gebruiken.

Let op: kunstofdeuren en kozijnen mogen ten alle tijden niet met een stoomreiniger bewerkt worden. Dit kan namelijk zorgen voor (witte) vlekken die niet meer te verwijderen zijn.

Wij raden aan om jaarlijks dichtingen in te wrijven met talkpoeder, hiermee blijft de dichtingen soepel. Voor het garanderen van een storingsvrije werking en een lange levensduur dienen alle bewegende delen 1 maal per jaar te worden gecontroleerd en waar nodig te worden gesmeerd.

Kwalitatieve en duurzame oplossingen

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u meer informatie over onze deuren? Wij willen u graag verder informeren. Bel naar 073-6898475 of mail naar info@av-kozijnen.nl. Tevens kunt u een bericht achterlaten via ons online contactformulier.

Via deze weg maakt u eveneens uw vrijblijvende afspraak. Langskomen in onze showroom in Den Bosch is natuurlijk ook mogelijk. Wij willen u daar graag inspireren op het gebied van kunststof deuren.

Bekijk onze producten in de showroom