fbpx
  • Laagste prijs
  • Leverancier VEKA
  • Hoge kwaliteit
  • Milieuvriendelijk
  • Vakmanschap
  • Top service

Aluminium deuren

Aluminium deuren van AV Kozijnen

Bent u op zoek naar een aluminium voordeur, achterdeur, tuindeur of balkondeur? Klop dan aan bij AV Kozijnen. Wij zijn gespecialiseerd in de levering en plaatsing van aluminium deuren. Ook kunt u bij ons terecht voor aanverwante producten zoals kozijnen, vensterbanken, zonweringen, rolluiken, ventilatieroosters, bekledingsmaterialen en kunststof daken. Schakelt u ons in voor nieuwe aluminium deuren? Dan kunt u rekenen op een korte levertijd en lange garantieperiodes. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Lees dan verder of neem contact met ons op voor meer informatie.

De voordelen van AV Kozijnen

Kiest u voor de kunststof kozijnen van AV Kozijnen? Dan kunt u het volgende verwachten:

De laagste prijs
Milieuvriendelijkheid
Hoge kwaliteit
Vakmanschap
Een top service

AV Kozijnen aluminium voordeur

Aluminium deuren

Een aluminium deur is duurzaam en onderhoudsvriendelijk, oogt slank en is stevig. Wij van AV Kozijnen gebruiken voor onze deuren topkwaliteit aluminium tegen een zeer aantrekkelijke prijs met standaard 10 jaar garantie.

Bij ons kunt u de keuze maken uit diverse glassoorten. Minimaal HR++ glas (extra hoog rendementsglas) wordt door ons geadviseerd. HR++ glas heeft een nog betere isolerende werking dan het bekende dubbel glas. Met HR++ glas gaat er geen warmte meer verloren, zelden nog beslagen ramen en heeft u minder last van lawaai van buiten. Bovendien verdient de investering zichzelf terug op energiekosten.

De voordelen van aluminium deuren

goede isolatie van warmte en geluid
onderhoudsvrij
duurzaam
slank en elegant
inbraakwerend (NEN 5096)

Voor meer informatie over onze producten en de levering en plaatsing van uw deuren, neemt u contact met ons op. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom in Den Bosch.

Neem contact op of kom langs in onze showroom in Den Bosch

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze Aluminium deuren? Of wilt u direct de gewenste deuren bestellen? Benader ons dan via telefoonnummer 073-6898475 of mail naar info@av-kozijnen.nl. Wij nodigen u ook van harte uit in onze showroom in Den Bosch om de gewenste kunststof voordeur te bekijken

Bekijk onze producten in de showroom