fbpx
 • Laagste prijs
 • Leverancier VEKA
 • Hoge kwaliteit
 • Milieuvriendelijk
 • Vakmanschap
 • Top service

Zonwering en Rolluiken Hedel

Zonwering van AV Kozijnen

Heeft u in uw woning in Hedel last van het felle zonlicht dat uw kamers inschijnt? Of ligt uw huis aan een drukke straat en heeft u het gevoel dat u geen privacy heeft? Laat dan zonwering plaatsen door de specialisten van AV Kozijnen! Wij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van veel verschillende typen zonwering zoals screens en rolluiken. Wij zijn bovendien officieel leverancier van verschillende A-merken zonwering, waardoor u weet dat u bij AV Kozijnen een product aanschaft van hoge kwaliteit dat jarenlang mee kan. En dit alles bieden wij met onze laagsteprijsgarantie, waardoor u nooit te veel betaald. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die AV Kozijnen in Hedel kan bieden? Kom dan eens langs in onze showroom in Den Bosch, of neem contact op met een van onze specialisten.

Voordelen van zonwering

Twijfelt u nog of de aanschaf van zonwering voor uw huis in Hedel een goed idee is? Wij zetten de voordelen alvast voor u op een rijtje, zodat u deze mee kunt nemen in uw overweging:

 • Zonwering zorgt ervoor dat uw kamer in de hete zomers lekker koel blijft.
 • In de winter voorkomt u bovendien dat er veel warmte verloren gaat door de ramen. Zonwering werkt dus isolerend.
 • Ligt uw woning in Hedel aan een drukke straat? U kunt uw privacy behouden door nieuwsgierige voetgangers het zicht te belemmeren met zonwering.
 • Door het grote assortiment aan verschillende kleuren, stijlen en modellen is er altijd een optie die precies aansluit bij het interieur van uw huis in Hedel.
 • U kunt uw ramen beschermen tegen extreme weersomstandigheden door buitenzonwering te laten plaatsen.

Rolluiken in Hedel

Wilt u ervoor zorgen dat het echt donker is in uw woning? Bijvoorbeeld omdat u ‘s nachts moet werken en daarom overdag slaapt, of simpelweg omdat u in het weekend uit wilt slapen maar telkens gewekt wordt door de opkomende zon? U moet wel heel sterk verduisterende gordijnen hebben wilt u dat bereiken. Daarom raden wij u aan om in dit geval rolluiken te laten plaatsen in uw woning in Hedel. Met rolluiken kan echt al het licht buiten gehouden worden. Rolluiken hebben bovendien als extra voordeel dat inbrekers in Hedel uw woning sneller over zullen slaan. Het openbreken van rolluiken is namelijk erg moeilijk. Wordt er toch geprobeerd om ze te forceren, dan maakt dit veel lawaai. Door het plaatsen van rolluiken heeft u dus extra veiligheid.

Contact opnemen met AV Kozijnen

Bent u na het lezen van deze informatie ook overtuigd om zonwering te kopen voor uw huis in Hedel? Neem dan contact met ons op, of kom langs in onze showroom in Den Bosch. Wij zijn telefonisch te bereiken via 073-6898475 of stuur een mail naar info@av-kozijnen.nl. Kiest u ervoor om bij ons langs te komen, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat. Met de rolluiken en andere zonwering van AV Kozijnen zit u er in Hedel comfortabel bij!

Bekijk onze producten in de showroom