fbpx
 • Laagste prijs
 • Leverancier VEKA
 • Hoge kwaliteit
 • Milieuvriendelijk
 • Vakmanschap
 • Top service

Zonwering en Rolluiken Drunen

Mooiste zonwering in Drunen

Bent u in Drunen op zoek naar zonwering van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs? Dan bent u bij AV Kozijnen aan het juiste adres. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het plaatsen en onderhouden van topkwaliteit zonwering, zoals screens en rolluiken. Dit alles doen we met een laagsteprijsgarantie, waardoor u verzekerd bent dat u niet teveel betaald. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van zonwering in Drunen? Kom dan eens langs in onze showroom in Den Bosch, of neem contact op met een van onze specialisten.

De voordelen op een rijtje

Wanneer u nog niet zeker weet of de aanschaf van zonwering bij u thuis in Drunen wel echt nodig is, is het goed om te weten dat zonwering meer voordelen heeft dan alleen het felle zonlicht buiten te houden. Wij zetten ze voor u op een rijtje:

 • Uw kamers blijven in de hete zomers lekker koel.
 • In de winter heeft zonwering een isolerend effect aangezien er minder warmte ontsnapt door het glas.
 • Wanneer uw huis in Drunen aan een drukke straat ligt is het voor voetgangers aantrekkelijk om naar binnen te kijken. Met zonwering behoudt u uw privacy.
 • Het grote assortiment aan stijlen, kleuren en modellen betekent dat er altijd een optie tussen zit die precies bij uw interieur in Drunen past.
 • Wanneer u kiest voor buitenzonwering worden uw ramen beschermd tegen extreme weersomstandigheden.

Rolluiken plaatsen in Drunen

Denkt u erover om buitenzonwering te nemen? Kies dan voor de rolluiken van AV Kozijnen. Deze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en modellen, zodat ze precies bij de buitenkant van uw huis in Drunen passen. Bovendien heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen rolluiken die handmatig te bedienen zijn en elektrische rolluiken. Met een afstandsbediening kunt u ze dan omhoog en omlaag laten met een druk op de knop! Met rolluiken zorgt u ervoor dat uw kamers echt donker zijn, aangezien ze al het licht blokkeren. Bovendien maakt u het voor inbrekers in Drunen veel minder aantrekkelijk om uw woning binnen te komen. Het openbreken van rolluiken is namelijk niet alleen zeer moeilijk, maar maakt ook veel lawaai. Met rolluiken heeft u dus extra bescherming.

Contact met AV Kozijnen

Bent u benieuwd geworden wat er allemaal mogelijk is qua zonwering voor uw woning in Drunen? Of wilt u weten welke verschillende stijlen er aangeboden worden? Kom dan eens langs in onze showroom in Den Bosch! Daar beantwoorden onze specialisten graag al uw vragen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch of via de mail bereiken. Bel daarvoor 073-6898475 of stuur een mail naar info@av-kozijnen.nl. Kiest u ervoor om bij ons langs te komen, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat. Met de rolluiken en andere zonwering van AV Kozijnen zit u er in Drunen comfortabel bij!

Bekijk onze producten in de showroom