fbpx
 • Laagste prijs
 • Leverancier VEKA
 • Hoge kwaliteit
 • Milieuvriendelijk
 • Vakmanschap
 • Top service

Zonwering en Rolluiken Boxtel

Zonwering van AV Kozijnen

Heeft u een woning in Boxtel waarvoor u op zoek bent naar zonwering? Dan kunt u terecht bij AV Kozijnen! Wij zijn officieel leverancier van verschillende A-merken zonwering van topkwaliteit. Bij AV Kozijnen werken we bovendien met een laagsteprijsgarantie. Dit betekent dat u gegarandeerd bent dat u niet te veel betaald. Heeft u vragen over onze zonwering? Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en passie voor het vaak. Zij staan u dus graag te woord om u te informeren over de beste optie voor uw woning in Boxtel. Kom eens langs in onze showroom in Den Bosch en bekijk wat de mogelijkheden zijn die wij u kunnen bieden. Voor meer informatie leest u hieronder verder, of neemt u meteen contact op met de experts van AV Kozijnen.

De voordelen van zonwering

Een zonwering voor uw woning in Boxtel zorgt er niet alleen voor dat het felle zonlicht niet meer uw kamer in schijnt, maar het heeft ook nog andere voordelen, waaronder:

 • Niet alleen het felle zonlicht wordt in de zomer door zonwering buiten gehouden, maar het zorgt er ook voor dat uw kamer lekker koel blijft.
 • Met zonwering voorkomt u dat warmte in de winter verloren gaat door de ramen.
 • Heeft u een woning in Boxtel die aan een drukke straat ligt? Met zonwering voor de ramen heeft u geen last meer van nieuwsgierige voetgangers die naar binnen kijken. U behoudt dus uw privacy.
 • Door het grote assortiment aan stijlen is er niet alleen altijd een optie die mooi bij uw interieur past, maar is het in veel gevallen een mooie aanvulling en laat het uw woning in Boxtel er stijlvol uitzien.
 • Door het plaatsen van buitenzonwering worden uw ramen beschermd tegen extreme weersomstandigheden zoals sterke wind en hagel.

Rolluiken thuis in Boxtel

Denkt u erover om te kiezen voor buitenzonwering? Dan raden wij onze rolluiken aan! U moet wel erg goed verduisterende gordijnen aanschaffen wilt u het net zo donker krijgen in uw kamer als met rolluiken. Deze zijn dus ideaal wanneer u ‘s nachts moet werken en overdag ongestoord wilt slapen. Ook kunt u in het weekend lekker uitslapen zonder te vroeg gewekt te worden door de opkomende zon. Niet alleen het zonlicht wordt door rolluiken buiten gehouden, maar ook inbrekers zullen uw woning in Boxtel overslaan wanneer ze zien dat de rolluiken dicht zijn. Het openbreken van rolluiken is namelijk niet alleen zeer lastig, maar maakt ook erg veel lawaai. Kiest u voor rolluiken, dan kiest u dus ook voor extra veiligheid.

Neem contact op

Bent u na het lezen van deze informatie benieuwd geworden naar de mogelijkheden van rolluiken of andere zonwering in uw woning in Boxtel? Kom dan eens langs in onze showroom in Den Bosch, om te de verschillende typen zonwering te vergelijken. Voor meer informatie kunt u ook eerst contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 073-6898475 of stuur een mail naar info@av-kozijnen.nl. Kiest u ervoor om bij ons langs te komen, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat. Met de rolluiken en andere zonwering van AV Kozijnen zit u er in Boxtel comfortabel bij!

Bekijk onze producten in de showroom