fbpx
 • Laagste prijs
 • Gerenommeerde merken
 • Hoge kwaliteit
 • Milieuvriendelijk
 • Vakmanschap
 • Top service

Zonwering en Rolluiken Zaltbommel

Zonwering van AV Kozijnen

Woont u in Zaltbommel en bent u nog op zoek naar mooie rolluiken of andere zonwering voor een scherpe prijs? Kom dan eens een kijkje nemen in het uitgebreide assortiment van AV Kozijnen! Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende typen zonwering zoals screens en rolluiken. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het kopen van uw zonwering, maar onze specialisten komen het ook graag voor u plaatsen en ze verzorgen het onderhoud in Zaltbommel. Dit alles voor een scherpe prijs, met dank aan onze laagsteprijsgarantie. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Den Bosch en ervaar ons volledige assortiment.

Voordelen van zonwering

Weet u niet zeker of u in Zaltbommel wel echt zonwering nodig heeft? Houdt er dan wel rekening mee dat zonwering buiten het tegenhouden van het felle zonlicht ook andere voordelen heeft. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

 • Uw huis blijft tijdens de hete zomers aangenaam koel.
 • Het isolerende effect van zonwering zorgt ervoor dat er in de winter minder warmte verloren gaat door het glas.
 • Ligt uw huis in Zaltbommel aan een drukke straat, dan kunt u met zonwering het zicht blokkeren voor nieuwsgierige voorbijgangers.
 • Doordat zonwering te krijgen is in veel verschillende kleuren, stijlen en modellen is er altijd een optie die uw interieur in Zaltbommel aanvult.
 • Als u voor buitenzonwering kiest worden uw ramen beschermd tegen extreme weersomstandigheden zoals heftige windstoten en hagel.

Rolluiken in Zaltbommel plaatsen

Wanneer u kiest voor buitenzonwering raden wij u de rolluiken van AV Kozijnen aan. Deze zijn te verkrijgen in vele verschillende kleuren en modellen, en worden altijd op maat gemaakt voor uw woning. Daardoor passen ze precies bij de buitenkant van uw huis in Zaltbommel. U kunt kiezen voor rolluiken die handmatige bedient dienen te worden, maar we leveren ook elektrische rolluiken voor extra gemak. Rolluiken zorgen er bovendien niet alleen voor dat het licht volledig buiten gehouden wordt, maar ze schrikken ook inbrekers in Zaltbommel af. Het openbreken van rolluiken is immers zeer moeilijk en het maakt daarbij ook nog eens veel lawaai. De rolluiken zorgen dus voor extra bescherming!

Neem contact op voor rolluiken en zonwering in Zaltbommel

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van rolluiken of andere zonwering voor uw huis in Zaltbommel? Neem dan contact op met onze specialisten of kom langs in onze showroom in Den Bosch. Wij zijn telefonisch te bereiken via 073-6898475 en via de mail, info@av-kozijnen.nl. Kiest u ervoor om bij ons langs te komen, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat. Met de rolluiken en andere zonwering van AV Kozijnen zit u er in Zaltbommel comfortabel bij!

Bekijk onze producten in de showroom

AV Kozijnen