fbpx
  • Laagste prijs
  • Leverancier VEKA
  • Hoge kwaliteit
  • Milieuvriendelijk
  • Vakmanschap
  • Top service

Waarom kiezen voor kunststof dakbedekking?

Kunststof dakbedekking

Heeft u al eens overwogen om kunststof dakbedekking te kiezen? Veel mensen kennen kunststof dakbedekking als pvc-dakbedekking. Dit materiaal kan worden toegepast op platte of licht hellende daken. Tegenwoordig is dit materiaal zeer veel gekozen. Dit is ook niet gek, gezien de duurzaamheid van het materiaal en de betaalbare prijzen. Twijfelt u nog of een kunststof dakbedekking wat voor u is? Wij vertellen u graag wat meer over de eigenschappen en de voordelen van een kunststof dakbedekking.

Het is een licht en sterk materiaal

Kunststof als dakbedekking heeft het voordeel dat het een licht materiaal is. Hierdoor is deze vorm van dakbedekking weinig tot niet belastend voor uw dak en is het makkelijk te bewerken. Ondanks dat het een licht materiaal is, is het een erg sterk materiaal.

Het is een milieubewuste keuze

Wanneer u kiest voor dakbedekking van kunststof, dan maakt u een milieubewuste keuze. Het is namelijk volledig recyclebaar en dus erg milieuvriendelijk. Bovendien is het een goed materiaal om te gebruiken op groendaken, omdat het wortelbestendig is. Op deze manier zorgt u dus voor een natuurlijke en betere isolatie van uw dak.

Het is zorgt voor een fijn binnenklimaat

Vanzelfsprekend is een kunststof dakbedekking volledig waterdicht. Wist u al dat het daarnaast ook uv-licht weerkaatst? Hierdoor kunt u zelfs in de warme zomermaanden genieten van een aangenaam binnenklimaat in uw woning.

Het is onderhoudsvriendelijk

Heeft u gekozen voor een kunststof dakbedekking, dan heeft u hier weinig omkijken naar. Zo is dit materiaal zeer onderhoudsvriendelijk. Een (half)jaarlijkse reiniging met enkel water is voldoende voor jarenlang plezier van uw dakbedekking.

Het ziet er modern uit

Mooi meegenomen is dat een kunststof dakbedekking er ook nog eens modern uit ziet. Het is een strak materiaal dat in een groot aantal kleuren verkrijgbaar is. Zo is er altijd wel een kleur die aansluit bij de rest van uw woning.

Meer informatie ontvangen?

Wilt u na het lezen van dit artikel meer informatie ontvangen over kunststof dakbedekking? Onze experts staan u graag te woord. Neem contact met ons op door te bellen naar 073-6898475 of stuur een mail naar info@av-kozijnen.nl. Wilt u de kunststof dakbedekking ook eens in het echt zien? Dan nodigen we u van harte uit in onze showroom in Den Bosch. Neem vooraf even contact met ons op, dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat!

Bekijk onze producten in de showroom