fbpx
  • Laagste prijs
  • Leverancier VEKA
  • Hoge kwaliteit
  • Milieuvriendelijk
  • Vakmanschap
  • Top service

Waar moet u op letten bij een nieuwe vensterbank?

Een nieuwe vensterbank

Bij AV Kozijnen vindt u veel meer dan kozijnen alleen. Wij hebben namelijk onder anderen een groot assortiment vensterbanken. Bij het plaatsen van uw kozijnen kunnen we direct ook de vensterbank plaatsen. Maar het is ook mogelijk om alleen de vensterbank te vervangen zonder dat u daarvoor nieuwe kozijnen nodig heeft. Alle vensterbanken van AV Kozijnen zijn van goede kwaliteit en hebben een scherpe prijs. Dus hoe moet u dan nog kiezen? Lees hier waar u over na moet denken bij het kiezen van een nieuwe vensterbank.

Wat is de functie van uw vensterbank?

Misschien heeft u nog nooit nagedacht over de functie van uw vensterbank. Toch is dit de belangrijkste stap om te bepalen welke vensterbank bij u past. Gebruikt u de vensterbank bijvoorbeeld om dingen voor uw raam te zetten, zoals planten of andere decoraties? Dan wilt u geen vensterbank met een smalle voorzijde. sommige mensen kiezen er zelfs voor om hun vensterbank in te richten als zithoek. Informeer dan naar de mogelijkheden voor een extra brede voorzijde. Bij AV Kozijnen maken we uw vensterbanken op maat.

Verschillende materialen

Wij hebben een groot assortiment vensterbanken van verschillende materialen. Kies bijvoorbeeld voor een hardstenen vensterbank. Dit geeft een luxe uitstraling en blijft lang mooi. Ook voor buiten is een hardstenen vensterbank aan te raden, omdat deze lang meegaat en bestand is tegen verschillende weertypen. Bovendien is hiermee te variëren in stijl. Een van onze andere opties is een vensterbank van MDF. Het voordeel van MDF is dat het nauwelijks werkt – dus krimpt of uitzet – bij temperatuurverschillen. Bovendien heeft het materiaal een grote buigsterkte.

Let op de stijl

Verschillende materialen hebben verschillende uitstralingen. Kies voor een vensterbank die goed past bij de rest van uw huis. Een vensterbank in dezelfde stijl als uw kozijnen zorgt voor rust en eenheid. Aan de andere kant kan een vensterbank van een ander materiaal juist een echte eyecatcher zijn. Daarnaast zijn veel van onze vensterbanken verkrijgbaar in diverse kleuren. Neem dus de tijd om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn en kies een vensterbank die helemaal bij uw stijl past.

Meer advies van AV Kozijnen

Wilt u een nieuwe vensterbank laten plaatsen? Kom langs in onze showroom om de verschillende opties te bekijken. Onze gespecialiseerde medewerkers geven u graag meer advies. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier op de website. Bellen kan via 073-6898475 of stuur een mail naar info@av-kozijnen.nl. Dan is uw mooie nieuwe vensterbank zo geplaatst!

Bekijk onze producten in de showroom