fbpx
  • Laagste prijs
  • Leverancier VEKA
  • Hoge kwaliteit
  • Milieuvriendelijk
  • Vakmanschap
  • Top service

Redenen om te kiezen voor een kunststof dakkapel

Maak gebruik van uw extra ruimte

Heeft u een zolder in uw huis? Het is natuurlijk erg prettig om een extra ruimte te hebben, maar vaak wordt de zolder maar beperkt gebruikt. Zonde, vinden wij van AV kozijnen! Door het plaatsen van een dakkapel kunt u namelijk veel meer uit deze ruimte halen. U leest er meer over in dit blog.

Welke dakkapel past bij u?

Wanneer u ervoor kiest om een dakkapel te laten plaatsen dan zijn er een aantal keuzes die u moet maken, bijvoorbeeld de keuze voor het materiaal. Bij AV kozijnen vindt u milieuvriendelijke dakkapellen van kunststof tegen scherpe prijzen. Wij renoveren uw oude dakkapel of plaatsen een nieuwe. Het fijne van een dakkapel van kunststof is dat deze zo goed als geen onderhoud nodig heeft, goed isoleert en bijzonder duurzaam is. Wilt u meer informatie over kunststof dakkapellen? Kijk dan rond op onze site of neem contact met ons op via het online contactformulier.

De voordelen van een kunststof dakkapel

Wanneer u ervoor kiest om door AV kozijnen een kunststof dakkapel op uw zolder te laten installeren, dan profiteert u van een heleboel voordelen. Deze zetten wij graag voor u op een rij:

  • Een dakkapel creëert meer loopruimte op uw zolder. Het dak wordt namelijk verhoogd en daarmee wordt uw zolder een stuk bruikbaarder
  • Ook het gebruiksoppervlak van uw zolder wordt groter, en daarmee stijgt ook de waarde van uw woning
  • Met een dakkapel komt er meer licht binnen op uw zolder. Zo voelt de ruimte groter aan en kunt u beter genieten van het uitzicht

Extra ruimte in huis

Door te kiezen voor een dakkapel heeft u ineens een extra kamer gecreëerd die u kunt gebruiken voor allerlei doeleinden. Zo kunt u de zolder inrichten als slaapkamer, maar ook als logeerkamer. Of wat dacht u van een eigen atelier, fitnessruimte, sauna of hobbyruimte aan huis? Ook leent een zolder zich prima als werkkamer omdat het er lekker rustig is. Weet u al waar u uw zolder voor wilt gaan gebruiken?

Contact met AV kozijnen

Wilt u ook graag meer ruimte in uw woning creëren? Laat dan een kunststof dakkapel installeren door AV Kozijnen! Voor al uw vragen kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier hier op de site, of maak meteen een vrijblijvende afspraak. We zijn ook telefonisch te bereiken via: 073-6898475, of u kunt mailen naar: info@av-kozijnen.nl. En wilt u ons werk liever van dichtbij bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Den Bosch. Wij helpen u graag met uw kunststof dakkapel!

Bekijk onze producten in de showroom