fbpx
  • Laagste prijs
  • Leverancier VEKA
  • Hoge kwaliteit
  • Milieuvriendelijk
  • Vakmanschap
  • Top service

Industriële look met tussenwand van aluminium kozijnen en deuren

Tussenwand als eyecatcher in uw woning

Bij AV Kozijnen kunt u terecht voor prachtige aluminium kozijnen en aluminium deuren. En wat dacht u ervan om daar een fraaie industriële tussenwand of scheidingswand voor in uw woning van te maken? Het strakke aluminium framewerk van aluminium deuren en kozijnen geeft dezelfde moderne en strakke uitstraling als robuuste stalen kozijn en deuren. Een industriële aluminium tussenwand is de perfecte oplossing voor het aanbrengen van een afscheiding tussen uw woonkamer en keuken of hal of als glazen kantoorwand. En door het gebruik van veel glas behoudt u alle lichtinval en blijven alle ruimtes goed zichtbaar. Een aluminium tussenwand is een echte eyecatcher in uw woning!!

Aluminium tussenwand

Een tussenwand of scheidingswand met veel glas brengt direct meer licht in uw interieur, waardoor een vertrek groter aanvoelt. Wilt u eenvoudig een logische ruimtelijke scheiding creëren in een vertrek? Dan is dit makkelijk te realiseren met een industriële ‘look’ tussenwand van aluminium. Een aluminium wand stelt u samen in een afmeting naar keuze. En een tussenwand met een deur is natuurlijk heel erg handig. Welke deur kiest u?

Tussenwand met aluminium draaideuren

Een draaideur in uw tussenwand is een deur die perfect aansluit op de rest van de kamer. De draaideur is een bekend deurmodel dat u vrijwel overal kunt toepassen. Het strakke en industriële ontwerp van de aluminium draaideur maakt hem tot een echte eyecatcher in uw interieur. De bijpassende aluminium tussenwand trekt de strakke stijl door en zorgt voor een samenhangend geheel. Extra glazen panelen aan de bovenzijde of aan weerszijden van de deur zorgen voor een maximale lichtinval in de ruimte.

Tussenwand met aluminium schuifdeuren

Met een tussenwand met een aluminium schuifdeur bespaart u op een stijlvolle manier veel ruimte. Deel uw kamer efficiënt en ruimtelijk in zonder dat u rekening hoeft te houden met openslaande deuren. Het industriële ontwerp van de aluminium deur in combinatie met het bijpassende, opvallende schuifsysteem garandeert hierbij ook een blikvanger in uw interieur.

Persoonlijk advies van AV Kozijnen

Wilt u persoonlijk advies over het aanschaffen van een aluminium tussenwand met aluminium kozijnen en deuren, of wilt u snel een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 073-6898475 of stuur een mail naar info@avkozijnen.nl. Wij adviseren u graag over aluminium kozijnen, deuren en tussenwanden.

Bekijk onze producten in de showroom