fbpx
  • Laagste prijs
  • Leverancier VEKA
  • Hoge kwaliteit
  • Milieuvriendelijk
  • Vakmanschap
  • Top service

Houten jaloezieën

Wij zijn expert op het gebied van houten jaloezieën

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van houten jaloezieën? Bij AV Kozijnen bent u aan het juiste adres voor de mooiste en de beste houten jaloezieën. Wij leveren en plaatsen de houten jaloezieën snel en vakkundig. Lees hieronder meer informatie over de houten jaloezieën van AV Kozijnen

Waarom houten jaloezieën?

Waarom u in Den Bosch zou moeten kiezen voor houten jaloezieën? Ten eerste zien ze er natuurlijk heel stijlvol uit. Het gebruik van natuurlijke materialen is erg trendy. Houten jaloezieën zorgen voor een warme sfeer in uw interieur. Doordat onze jaloezieën altijd op maat zijn zorgt de vorm ervoor dat u een erg mooie lichtinval heeft die u natuurlijk zelf aan kunt passen door de jaloezieën te kantelen. Met ons grote assortiment heeft u de keuze uit vele verschillende soorten houten jaloezieën waardoor er altijd een stijl tussen zit die perfect bij uw interieur past. Ten slotte zijn houten jaloezieën niet alleen erg mooi, maar hebben ze ook een isolerende functie. Het grootste deel van de warmte in huis gaat namelijk verloren door de ramen. Met onze houten jaloezieën heeft u daar een stuk minder last van.

Houten jaloezieën

Jaloezieën op maat

Natuurlijk is het bij jaloezieën wel erg belangrijk dat deze aangepast worden aan de maat van uw ramen. Bij AV Kozijnen werken we daarom altijd met jaloezieën op maat. Deze passen we geheel aan uw woning aan. Zo heeft u niet altijd jaloezieën die precies passen, maar kunt u ze ook perfect aanpassen aan de specifieke wensen voor uw interieur.

Altijd de scherpste prijzen

Koopt u uw jaloezieën op maat bij AV Kozijnen, dan bent u gegarandeerd van de beste prijs. Wij hebben namelijk een laagsteprijsgarantie, wat betekent dat u bij ons nooit teveel betaalt. U haalt dus de hoge kwaliteit van A-merken jaloezieën op maat in huis voor een laag bedrag. Kom eens langs in onze showroom in Den Bosch en vergelijk de verschillende merken. Hier kunnen onze specialisten u bij adviseren, en u wordt bovendien voorzien van de actuele prijzen van onze jaloezieën op maat.

Neem contact op

Wilt u ook houten jaloezieën op maat van AV Kozijnen? Kom dan langs in onze mooie showroom in Den Bosch. Hier vertellen onze specialisten u graag meer. Neem contact op door te bellen naar 073-6898475 of u stuurt een mail naar info@av-kozijnen.nl. Wij zorgen er dan voor dat de koffie klaarstaat. Ook wanneer u vragen heeft kunt u contact opnemen met onze experts. Voor die prachtige houten jaloezieën op maat belt u in Den Bosch natuurlijk met AV Kozijnen!

Bekijk onze producten in de showroom