fbpx
  • Laagste prijs
  • Gerenommeerde merken
  • Hoge kwaliteit
  • Milieuvriendelijk
  • Vakmanschap
  • Top service

De voordelen van screens als zonwering voor bedrijven

Screens van AV Kozijnen voor uw bedrijfspand

Ook in uw kantoorpand moet u natuurlijk rekening houden met de zonwering. U wilt een prettige werkomgeving creëren. En dat kan niet als de zon de hele tijd in uw ogen of in die van uw medewerkers schijnt. Ook kan de zon reflecteren op de beeldschermen van computers wat het werken minder prettig maakt. De screens van AV Kozijnen zijn ideaal als binnenzonwering voor uw kantoorpand. In dit blog vertellen we over de voordelen van onze screens als zonwering voor bedrijven.

Mooie zakelijke uitstraling

Om praktische redenen is het dus belangrijk om te kiezen voor zonwering voor op kantoor. U wilt immers voorkomen dat u en uw collega’s gehinderd worden tijdens het werk door de felle zon. Maar dat is niet de enige reden dat u kiest voor de screens van AV Kozijnen als zonwering voor uw bedrijfspand. Ze hebben namelijk ook een mooie strakke, zakelijke uitstraling. Vooral wanneer u regelmatig klanten over de vloer krijgt, wilt u ervoor zorgen dat uw pand er mooi uitziet. Maar ook voor u en uw medewerkers is het veel fijner werken in een mooi ingericht kantoor. Met onze screens kunt u hier zeker voor zorgen.

Mogelijkheid om te integreren met kozijn

Wilt u nieuwe kozijnen op kantoor laten plaatsen? Dan is AV Kozijnen de specialist die u zoekt! Maar wanneer u nieuwe kozijnen laat plaatsen, is het in veel gevallen ook mogelijk om een screen te integreren in het kozijn. Wij plaatsen de screens dan als een mooi geheel, waardoor het niet nodig is om een kast aan de buitenkant van het kozijn te plaatsen. Dan gaat er geen ruimte verloren. Ideaal dus!

Betaalbare vorm van zonwering

Vergeleken met andere vormen van zonwering, zijn screens voor binnen een betaalbare keuze. Vooral wanneer u een groot kantoorpand met veel ramen wilt laten voorzien van zonwering is dat natuurlijk belangrijk. U kunt flink besparen door te kiezen voor de screens van AV Kozijnen. Neem gerust contact op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvende offerte screens voor uw kantoor

Laat ook de mooie screens van AV Kozijnen plaatsen voor uw kantoorpand. Neem contact op voor meer informatie, persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via het contactformulier hier op de site, telefonisch via 073-6898475 of door een mail te sturen naar info@av-kozijnen.nl. Bij AV Kozijnen helpen we u met het plaatsen van mooie screens voor binnen die perfect passen bij uw bedrijfspand.

Bekijk onze producten in de showroom

AV Kozijnen