fbpx
  • Laagste prijs
  • Leverancier VEKA
  • Hoge kwaliteit
  • Milieuvriendelijk
  • Vakmanschap
  • Top service

Buitenzonwering

Zonwering voor buiten

Bent u in Den Bosch op zoek naar mooie zonwering voor buiten? Dan bent u bij AV Kozijnen aan het juiste adres! Buitenzonwering is de ideale manier om niet alleen zonlicht buiten te houden in de zomer, maar het zorgt er ook voor dat warmte binnen blijft in de winter en dat u weer van uw privacy kunt genieten wanneer uw woning aan een drukke straat ligt. Wij vertellen u graag meer over de twee bekendste mogelijkheden tot buitenzonwering: rolluiken en screens. Wilt u meer informatie, twijfel dan overigens niet om contact op te nemen. Breng ook eens een bezoekje aan onze showroom in Den Bosch!

Efficiëntie van rolluiken

Met rolluiken van AV Kozijnen bent u gegarandeerd van buitenzonwering die ook echt al het licht buiten houdt. U heeft wel zeer verduisterende gordijnen nodig wilt u hetzelfde effect bereiken als met rolluiken. Deze zijn dus ideaal wanneer u bijvoorbeeld ‘s nachts moet
werken en overdag graag slaapt. Maar natuurlijk zijn rolluiken ook erg fijn als u ‘s ochtends, wanneer de zon langzaamaan weer opkomt, nog even wilt blijven liggen. Rolluiken houden niet alleen het ongewenste zonlicht buiten, maar ook inbrekers. Wanneer ‘s nachts uw rolluiken gesloten zijn is het immers veel moeilijker om bij u thuis in te breken. Vandaar dat de kans groter is dat inbrekers uw huis in Den Bosch over zullen slaan.

Beste buitenzonweringen van AV Kozijnen

Stijlvolle moderne screens in Den Bosch

Screens zijn een zeer stijlvolle vorm van zonwering voor buiten. Ze zijn erg strak en in veel kleuren verkrijgbaar. Ze geven uw woning een erg moderne uitstraling. Een screen is ideaal wanneer u de felle zonnestralen buiten wilt houden, maar wanneer u de kamer niet volledig wilt verduisteren. Als mensen vanuit de straat uw woning kunnen binnenkijken zorgt buitenzonwering er ook voor dat u kunt genieten van uw privacy. Met een screen als zonwering voor buiten heeft u een product dat zeer weersbestendig is, en gemakkelijk te onderhouden.

Scherpe prijs

Bij AV Kozijnen leveren we producten van hoge kwaliteit en verschillende A-merken. Hierdoor bent u gegarandeerd van hoogwaardige buitenzonwering die jarenlang mee kan. Ook leveren wij excellente service in de vorm van betrouwbare adviezen en zorgvuldige plaatsing van uw buitenzonwering naar keuze. Dit alles doen wij voor een gegarandeerd scherpe prijs door onze laagsteprijsgarantie. U bent ervan verzekerd dat u niet te veel betaald. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Den Bosch om de mogelijkheden met onze experts te bespreken.

Neem contact op

Bent u na het lezen van deze informatie benieuwd naar de mogelijkheden van zonwering voor buiten uw woning? Kom dan langs in onze showroom in Den Bosch of neem contact op met de specialisten. Dit kunt u doen door te bellen met 073-6898475 of benader ons door te mailen naar info@av-kozijnen.nl. Met de buitenzonwering van AV Kozijnen zit u er binnen in Den Bosch altijd comfortabel bij!

Bekijk onze producten in de showroom